Algemene Ledenvergadering 2018

Tijdens de 53ste Algemene Ledenvergadering van het Nijverdals Mannenkoor op dinsdagavond 8 mei 2018 is afscheid genomen van Cees Bramer. Cees heeft in de afgelopen 24 jaar diverse bestuursfuncties vervuld. Als blijk van dank en waardering is Cees benoemd tot lid van Verdienste.

Cees (links) ontvangt de oorkonde waarmee hij tot lid van Verdienste wordt benoemd uit handen van de voorzitter, Johan Smit.

In deze Algemene ledenvergadering is benoemd, en in het bestuur toegetreden, Henk van der Gaast. Henk zal de functie penningmeester op zich nemen.

Tijdens de algemene ledenvergadering is ook stilgestaan bij de jubilerende Adrie Boerrigter. Adrie is inmiddels 25 jaar actief als zanger bij diverse koren in de regio, waarbij de mannenzang centraal staat. Adrie is inmiddels weer 10 lid van het Nijverdals Mannenkoor en heeft sinds kort zijn lidmaatschap bij de Twentezangers beëindigd. Uit handen van Henk Bargboer, secretaris van de KNZV-Noord Oost ontving Adrie een oorkonde en de speld behorend bij 25 jaar lidmaatschap bij KNZV.

Adrie (rechts) met speld op revers, ontvangt de oorkonde behorend bij 25 jaar lidmaatschap van KNZV.