Donateur worden?

Bent U bekend met mannenkoorzang in Nijverdal?

Het Nijverdals Mannenkoor bestaat al sinds 1965.
Dit is mogelijk door de enthousiaste inzet van koorleden en dirigent tijdens repetities, concerten en andere activiteiten.
Wij repeteren in het gebouw ‘t Achterom van de Stichting Huisvesting Jongeren Nijverdal, parkeerterrein Grotestraat-Noord 2 in Nijverdal, dit is achter de R.K. kerk.
Sinds eind 2014 is Willem Jan van Asselt onze dirigent en hij is een zeer gedreven man, die ons door zijn muzikale kennis en enthousiasme naar een hoger niveau probeert te brengen.

Het bestuur van het Nijverdals Mannenkoor streeft er naar de drempel voor toekomstige leden zo laag mogelijk te houden. Zaken als repertoirekeus en een goede harmonie zijn binnen het koor van groot belang, evenals het geven van concerten binnen en buiten de gemeentegrenzen tot zelfs in het buitenland toe. Een goed uitgevoerd concert wordt ervaren als kroon op de grote inspanning van dirigent, koorleden en bestuur. Een hoogtepunt is ons jaarlijks “Nieuwjaarsconcert” voor een volle zaal en traditioneel op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar.

U kunt ons financieel steunen door U aan te melden als donateur van het Nijverdals Mannenkoor tegen een bijdrage van  tenminste  € 15,=  per jaar. Een hoger bedrag is uiteraard van harte welkom. Uw donatie dient jaarlijks te worden voldaan. U ontvangt daartoe in november een schrijven/email met betalingsverzoek.
Aanmelden als donateur kan door het invullen van onderstaand formulier.

Wij zullen U, als donateur, zoveel mogelijk op de hoogte houden van de concerten, die wij in onze gemeente geven. Bij de minimale donatie van € 15,00 per jaar heeft de donateur recht op een reductie van (op dit moment) € 7,50 op één toegangsbewijs voor ons traditionele Nieuwjaarsconcert.

Het bestuur en de leden van het Nijverdals Mannenkoor danken U hartelijk voor uw steun.


  Naam*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Jaarlijkse bijdrage (in €, minimaal 15)*

  * Verplicht veld
  Bevestig dat u geen robot bent.
  [recaptcha]

  Hierbij bevestig ik bovenstaande gegevens en meld ik mij aan als donateur van het NMK.